Assistore.fi uudistui 14.6.2017 – Katso tärkeimmät uudistukset


Verkkopalvelu Assistore.fi uudistui 14.6.2017. Uudistunut palvelu sisältää runsaasti uusia ominaisuuksia ja on entistä käyttäjäystävällisempi. Parhaiten uudistuksiin tutustuu kirjautumalla palveluun, mutta kokosimme tähän kirjoitukseen sinun kannaltasi tärkeimmät uudistukset.

Ajoneuvotiedot samassa paikassa

Palvelun merkittävin uudistus koskee ajoneuvotietoja, jotka löytyvät jatkossa samasta paikasta. Kaikki ajoneuvoon liittyvät tiedot ovat uudessa palvelussa yhdistettyinä ajoneuvokohtaisesti. Näet siis yhdellä silmäyksellä kaikki autosi perustiedot, autoverotukseen liittyvät tiedot sekä ajoneuvosi seurantatiedot. Älykkään hakutoiminnon avulla voit hakea ajoneuvoihin liittyviä tietoja monipuolisilla kriteereillä, kuten vaikkapa merkin ja mallin mukaan.

Myyjän työpöytä parannetulla näkymällä

Myyjän työpöydän näkymää on parannettu niin, että ajoneuvon prosesseja on entistä helpompaa seurata. Uusi visuaalinen ilme auttaa myyjiä tehostamaan toimintaansa ja palvelemaan asiakkaita entistä paremmin.

Verkkokaupassa esillä koko tuotevalikoima

Assistore.fi:n verkkokauppa on uudistunut täysin. Uudessa verkkokaupassa näet koko tuotevalikoiman ja kaikki myynnissä olevat tuotemerkit.

Tutustu uudistuneeseen Assistoreen

Kehitämme palvelua jatkuvasti ja haluaisimme kuulla, mitä mieltä olet uudistuneesta assistore.fi:stä. Tulet saamaan uuden palvelun aukeamisen jälkeen linkin palautekyselyyn. Vastaamalla kyselyyn pystymme palvelemaan sinua jatkossa entistä paremmin.